Sunday, 12 May 2013

Puisi Tahi : Hati Kayu

Assalamualaikum

Pada malam ahad yang suam-suam kuku. Wak cuma berkain pelikat dan tak berbaju but tak pakai boxer merah. haha. Wak dengan tahap kebosanan yang melampau melayari lah ke alam siber dan terjumpa status kawan wak di facebook.

Dengan rasa tanggungjawab yang besar terhadap kawan wak, wak pun menegur beliau dengan gentlenye

Wak kidnap dari cik Google

wakTdo ka de?
sueBelom
        Nape
wakOwh.. Saje je.. Ko ok ke? Status remuk kemik bagai
sueHahaa
       Skali skala jiwang
       Klakar kan idup ni
       (;
wakAmboi
         Haha
         Bole la amek nukilan ko ni letak dalam blog aku
         Haha
         Hidup mmg klaka ( jawab wak tak paham situasi )
sueHahaha
       Apa blog ko
       Meh nk baca
       Ne taw ley nanges2
       Hahaaa
wakcelotehwak.blogspot.com ( promote blog sendiri )
         Ni mesti selalu nangis ni
sueHahaha
        Mimpi ku rinduu
        Beshh (;
wakhaha
         jiwang membe aku ni
         patut la jadi nurse
23:23
12/05/2013

hati
gembira melihat gambar kita bersama
hati
senyumanmu jelas menyatakan bahagia kau dengan ku
hati
mula mendusta tatkala senyuman yang kau ukir mula pudar
hati
tiada lagi azimat senyuman di bibirmu
hati
jelas dirimu tidak lagi bahagia bersama ku
hati
mula berderai bagai kaca yang di hempas ke lantai
hati
sayang mu  padaku menghancurkan diri mu sendiri

Notakaki : sumpah wak tak paham ayat yang last tu. Sapa paham tolong pimpin wak

Notakakipanjang

Ini status Beliau :


Ku lihat gambar kite brsama,permulaannya senyumanmu mnyatakn drimu begitu bahgia bsama ku.. Tp lama kelamaan, tiada lgi senyuman y terukir dibibirmu.. Jelas drimu tidak lagi bahgia bsama ku.. Hati mu berderai bagai kaca y terhempas.. Kuat nya kasih sayang mu pada ku telah menghancurkn diri mu sndri.....


No comments:

Post a Comment

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA