Thursday, 9 May 2013

I'm Sorry

Assalamualaikum..

Sorry pasal lama aku tak update pasal blog ni. eh? apasal AKU? hahaha..

Wak  sekarang sudah duduk bandar, terikut-ikut susur arus kehidupan bandar yang penuh dengan drama-drama nya.

wak tak tau nak borak apa dekat entri ni.. wak pun rasa bongok, bangang dan segala macam perasaan bila wak bukak dashboard ni ..

InsyaAllah wak akan terus cuba update blog ni segala daya wak termampu..



Suka ku kau Suka ku
Suka ku kau Sayang ku
Suka ku kau Hargai ku

p/s : puisi tahi wak.




No comments:

Post a Comment

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA