Tuesday, 20 August 2013

Wak Cinta Jannah !

Assalamualaikum & Salam Lebaran

Agak lama wak delay nak update entri baru ni. Biasa lah makan open house banyak sangat, tu jadi tepu tu.. nak taip entri pun tak tertaip - taip lagi.

By the way, Alhamdulillah ! Hari ni wak berjaya untuk tulis satu lagi entri untuk wak share dengan korang.

wak :

" Ada cita ko la kt tv3 "
" hehe "


Jannah :

" Tu la.. haha.. Femes tul aku "

wak :

" haha.. hamboi.. Neldya ke Uqasha tu? "

Jannah :

" Mcm Neldya.. rasanya la..aku pun konfius.. Wah ko.. knal ea.. huhu "

Wak :

" aku main teka je "

Jannah :

" Tp cerita ni mcm banyak konfik je '

wak :

" Ntah.. yg aku tau standard cite melayu.. Rogol Fitnah santau Dengki "
" macam indon "
" seb bek heroin manis di pandang.. kekehekeh "

Jannah :

" Tp watak die kesian sangat.. Kesian aku tgk "

Wak :

" hehe.. sengal badut kan? "

Jannah :

" Baca sinopsis cite dia.. Nama Jannah pastu watak kesian.. sedey aku tgk.. haha "

Wak : 

" haha Ok la tu.. Kalo nama Jannah perangai cam ape.. X ptt plak kn ? "

Jannah :

" tp kesian sgt tu "

notakakipanjang :

Tajuk wak macam PFFFTT kan? haha.. ni kalau orang salah tafsir, boleh jadi gosip liar. Sekarang ada cita baru setiap petang Cinta Jannah dan secara kebetulannya ofismate wak jugak bernama Jannah. Hopefully tak sama la nasib yang ditimpa Jannah dalam drama ni. Macam tak logik, baik tapi bangang! Tu je kesimpulan wak boleh buat. Hahaha..

notakaki : korang nak tengok ke muka Jannah macam mana? sat ea..

wak kidnap dari google

OK ! wak perkenalkan Jannah yang ada dalam drama tuh. Jannah wak mana ? haha.. bukan Jannah wak, ofismate wak.. Wak kena minta izin dulu kalau nak share2 gambar kawan-kawan wak. Nanti kena saman plak. Tapi secara ringkasnya Jannah wak ni pemalu orangnya..

notakaki : Nama haruslah sepadan dengan perangainya.



9 comments:

  1. yg berlakon tu nelydia...
    best cerita tu...rugi tak tengok..hehe

    ReplyDelete
  2. nelyia comey, hihi. never miss tgk drama tuh :)

    ReplyDelete
  3. Suka jugak dok tengok cerita ni.. :-)

    ReplyDelete
  4. jannah tu baik sangat.
    kadang2 geram tgok mcm tu.

    ReplyDelete
  5. Tengok juga tapi lebih bnyk miss sb waktunya maghrib (Sabah 6.30) kebetulan famili akak follow citer si Miskin si Kaya...
    Amboi wak. support la sikit drama Melayu kita ni. Jgn kondem sgt..hehe..kang kecik ati Nellydia.

    ReplyDelete

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA