Thursday, 15 August 2013

Pecah Otak 4 !! Ini Serius !

Assalamualaikum & Salam Lebaran

Hai blogas semua !!

 Sebelum wak sembang panjang lebar biar wak buat pengakuan berani mati hari ni.

" Aku tak idea nak tulis apa dalam entri ni !! "



Ini semua pasal tak ada apa - apa yang menarik berlaku beberapa hari ni. Puas wak guling - guling.. terdampar atas simen macam ikan paus terdampar dek kerana air surut.. Idea masih tak mau kunjung tiba.

" ini pasal makan durian banyak sangat kot masa kat Pontian ari tuh ! " herdik diri wak depan cermin sambil pegang perot.

Wak nak minta maaf jugak mungkin korang rasa macam PFFFTTT !!  je baca entri wak ni. Wak janji lepas ni wak publish yang superb- superb untuk santapan korang.

notakakipanjangtakhingat :

korang pun pernah lalui saat - saat getir macam wak ni kan? bila mana kepala hotak ni macam ubi kayu kerasnya yang baru dikorek dari tanah. Kan kan kan kan kan kan kan ??? mesti ada yang taip sampai separuh, backspace balik apa yang korang tulis.. & juga mesti ada yang dari awal sangkut kat Hi UOLS hingga akhirnya .. Tak pe.. situasi ni perkara normal la bagi kita yang lemah ni. Kalau korang ada input nak share .. maklum kan je pada wak.. kalau wak boleh kupas, wak kupas.. kalau tak boleh kupas, wak kunyah dan telan terus.

notakakitakpenting 

wak baru beli UV filter untuk DSLR wak. Gila loser, lepas setahun pakai baru tahu apa function UV filter tuh.

12 comments:

  1. haha..biasalah tu kalau tak ada idea...yang penting kita tenang..lama2 ada la tu..jgn stress sgt

    ReplyDelete
  2. ini bukan kira entri superb ke ni, wak?

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha! entry ni pun boleh buat fiezo golak wak. Superb jugak lah! :D

    ReplyDelete
  4. hentam ja wak. asal kan jadi macam karangan . ^_^

    ReplyDelete
  5. takde idea tp kalo kira patah perkataan ni lebih dari cukup tuk rumusan SPM, hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumusan SPM untuk Paper Julai kan? haha

      Delete
  6. sabar lahh wak .. kita pun sama .. aku lagi teruk .. kalau durian la penyebab otak wak tepu nak post entry , aku ni sebab semua comment2 kat blog aku hilang macam tu je xtau aku pi tekan setting apa .. lg sedih gila2 wak ./. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sabar cik azwa.. nanti wak try comment kat blog cik azwa.. ok? nak sedih boleh.. tapi jangan sampai gila... kehkehekeh

      Delete
  7. haha...situasi biase blogger.ketandusan idea.at least wak update.kalau sha trus x update.hikss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. peluh dahi nak taip entri ni.. BTW.. Tahniah Pengantin Baru

      Delete

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA