Sunday, 4 August 2013

Yeah ! It's Time for Hari Raya Holiday !

Assalamualaikum & Salam Ramadhan.

Diam tak diam. Kecoh tak kecoh ! Ramadhan sudah nak tinggal kan kita. Tinggalkan untuk 11 bulan lamanya. Serius wak rasa something dalam bulan mulia ni. Macam-macam dah berlaku dan wak lakukan dengan rela hati dan kadang kala dalam keterpaksaan jugak. Tapi wak yakin.. Allah know's better than me right? Dan wak selalu ingatkan diri wak yang hina ni.. bila Allah uji wak, maknanya DIA masih sayang kan wak.. Alhamdulillah

notakaki: speaking wat orang pening

Ok ! tak payah nak muqaddimah panjang panjang sangat. Sedih-sedih pulak pagi-pagi isnin ni. No ! Ini masanya untuk wak bergembira pasal hari ni hari terkahir wak bekerja seblum bercuti raya.. Yeah !!

wak kidnap dari google

Tapi sebelum tu wak nak kene hadap meeting yang wak tak function langsung dalam tu, meneruskan kajian pasal EMC untuk projek yang sendiri sekarang tengah blur.. haha Nasib baik lah ada semangat untuk bercuti raya yang menceria kan hari-hari wak ni..

notakaki : pdahal hari2 dok belek calendar tengok bila start cuti.

Wak akan start bercuti hari Selasa iaitu esok hinggalah ke Isnin hadapan. Sebenarnya wak apply cuti sehari sebelum raya, tapi nak di jadikan cerita.

elly : 

" wak ! elly nak tambah cuti hari selasa.. husband elly nak balik kg hari selasa "

wak :

" PFFFFt!! biar betik wey? tinggal aku sorang la nanti ? adoi.. kurus aku macam ni "

fahmi :

" tambah la cuti sehari wak.. hari selasa tu "

wak :

" adoi.. penin kepala aku ni.. yela-yela aku tambah cuti.. nanti aku isi borang, ko tolong submit kan ea elly ? "

elly :

" boleh! elly pun tak isi borang lagi.. nah borang.. nanti elly hantar"

notakaki :

 wak terpaksa tambah cuti pasal malas nak dok sorang2 dekat ofis. Bukan sesorang pun .. ada 2 bos. Wak takut diorang yang awkward dengan wak nanti.. haha.. wak kan gengsta

Dan jangan risau.. Sebelum2 raya ni, InsyaAllah wak akan cuba update entri per day kalau ada bende happening yang terjadi lah. Kalau setakat wak tercirit dalam kain, tak kan nak cerita plak kan.

notahatiuntukdia :  jangan baca waktu makan

maaf.. andai boleh cc cleaner kan otak aku.. aku akan cleanup segala data pasal kau.
maaf.. andai boleh re format hati aku.. hati ni tak akan jatuh cinta pada kau
maaf.. andai boleh .. andai boleh .. hati ini aku jadikan virus untuk tumpang dalam hati kau
maaf.. maaf.. maaf.. maaf.. aku mengaku setiap hari aku akan berfikir apa jua jawapan kau
maaf.. maaf.. maaf.. aku tipu kau yang aku akan terima apa saja pun jawapan kau.





2 comments:

  1. selamat hari raya wak... semoga raya kali ini dapat lah wak bergembira bersama keluarga tersayang.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih.. Awak pun happy2 waktu raya nanti.

      Delete

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA