Wednesday, 13 March 2013

Pecah Otak !! Ini Serius!


Assalamualaikum.


" Wak nak tulis blog ah hari ni untuk entri ke 2 !!" kata wak sendiri kat atas motor tadi. Bunyi suara wak dapat didengari  sehingga terkejut makcik yang bonceng moto laki dia. Takkan motor wak plak kan?

Sesampai wak di opis..

" Nak tulis apa nih! " bisik wak seorang..



Sejam berlalu idea tak datang-datang lagi.. Milo wak makin seju, daki milo da naik ke atas.. Arghhh!!

Sedang wak berpikir..

" Wak!! ko buat ape tuh! " kata farah jenguk dari jauh..

" tak buat apa ! " jawab wak sinis.

" jom la borak ngan aku.. ngantuk la aku.. blablablablabla.. eh jadi tak nak beli rumah ! " tanya farah lagi.

" aku tak beli la, nak stabil dulu blablablabla ! " jawab wak dengan sinis lagi sambil minum milo..

krikrikrikkrik bunyi cengkerik menghangatkan suasana.. farah pun berambus... bosan gamaknya layan wak yang nak tak nak layan soklan die.

Sedang wak khayal lagi pikir apa nak tulis.. bunyi TIIIIITTTTT.... ( camtu kot bunyi nye ) masuk Ling dengan good morning tapi ketat mukanya ke dalam opis wak. Jalan menonong terus  ke meja Sharma. Ada la tu nak dicerita pasal duit claim. Wak pun malas nak amek tahu.

Apa motif gambar ni pun wak tak tahu.

wak pun terus pura-pura open file dan buat keje wak cam biasa. Bukan wak sorang je, lain-lain pun camtu gak.. Dari facebook page terus betukar menjadi AutoCad file..


p/s: Damn!! tak jadi ape entri wak yang ke 2 ni.. sedar tak sedar wak da tersiap entri ni.. busuk tak busuk, boring tak boring korang baca la.. ada cita best lagi wak cita.. 









No comments:

Post a Comment

Korang Mesti Nak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wak Nak bagi DUIT RAYA